Przeskocz do treści

ARC Force

Praca tymczasowa

Ostatnie wpisy

  • Kubki reklamowe z nowoczesnym nadrukiem
  • Kubki reklamowe- czy są popularnymi gadżetami?
  • Słodycze reklamowe o mlecznym smaku
  • Kasa fiskalna dla mechanika – jakie urządzenie zakupić?
  • Agencja reklamowa – smycze

Najnowsze komentarze

    Archiwa

    • kwiecień 2021
    • lipiec 2019
    • kwiecień 2019
    • listopad 2018
    • październik 2018
    • listopad 2017
    • październik 2017
    • maj 2017
    • sierpień 2016
    • czerwiec 2016
    • marzec 2016
    • luty 2016
    • listopad 2015
    • lipiec 2015

    Kategorie

    • Drukarki fiskalne
    • Gadżety reklamowe
    • Internet
    • Kasy fiskalne

    Słodycze reklamowe o mlecznym smaku

    Słodycze reklamowe
    Słodycze reklamowe

    Cukierki to jedne z najpopularniejszych reklamowych słodkości, którymi chętnie zajadają się zarówno dorośli, jak. i dzieci. To produkty zarówno niedrogie, jak i niezwykle skuteczne. Wręczając je naszym klientom możemy mieć pewność, że przyczynimy się do zwiększenia rozpoznawalności naszego przedsiębiorstwa i utrwalimy jego pozytywny wizerunek w oczach kontrahentów. Kluczowym elementem takiego produktu jest jego opakowanie, na którym znaleźć może się zarówno nazwa firmy, jak i jej logo, slogan reklamowy czy rodzaj strony internetowej. Jak samodzielnie przyrządzić takie słodkości? Oto sprawdzony przepis na mleczne cukierki.Aby przygotować takie słodycze reklamowe, niezbędne będą następujące składniki: 200 gram cukru, 400 mililitrów śmietanki kremówki 30 procent, 100 gram masła i cukier waniliowy. Przepis ten jest na tyle prosty, że z jego wykonaniem poradzą sobie nawet te osoby, które dopiero stawiają pierwsze kroki w kuchni

    Jak krok po kroku przyrządza się tego typu słodycze reklamowe? Pierwszy krok to wyłożenie dna formy (optymalne wymiary to 20×20 centymetrów) papierem do pieczenia i posmarowanie jej brzegów masłem. Wszystkie z wymienionych wyżej składników umieszczamy w garnku z grubym dnem i podgrzewamy do wrzenia. Gotujemy przez około 20 minut na niewielkim ogniu, cały czas mieszając. Jest to niezwykle ważny etap, jako że masa może tu zacząć przywierać do dna naczynia. Pozostały karmel wylewamy na dno uprzednio przygotowanej formy. Po przestygnięciu wkładamy całość do lodówki na około 10 minut.

    Kolejny etap robienia karmelowych produktów takich, jak Słodycze Reklamowe, to wyłożenie powstałego bloku na tackę i pokrojenie go na niewielkie kawałki. Optymalny ich rozmiar to 3,5×1,5 centymetra. Cukierki można zostawić w takiej postaci lub zawinąć je w celofan lub papier kredowy – będą one wówczas do złudzenia przypominały gotowe słodkości dostępne w sklepach. Takie słodycze nadają się do spożycia nawet przez 2 tygodnie od przygotowania. To doskonały pomysł na podarunek zarówno dla klienta, jak i dla rodziny czy przyjaciół.

    Opublikowano 9 kwietnia 20196 kwietnia 2019Autor arcforceKategorie Gadżety reklamoweTagi cukierki reklamowe, cukierki z logo, słodycze reklamowe

    Nawigacja wpisu

    Poprzednie Poprzedni wpis: Kasa fiskalna dla mechanika – jakie urządzenie zakupić?
    Dalej Następny wpis: Kubki reklamowe- czy są popularnymi gadżetami?